Cine suntem?

Despre noi

Suntem o familie pasionată de tot ce este frumos, și de tot ce ne aduce mai aproape de oameni. De accea am căutat dintotdeauna activități care necesită implicare 100% a tot ceea ce suntem din dragostea nemărginită a Creatorului nostru, adică implicare lucru, imaginație și suflet. Așa s-a născut AnNi makramétum.

echipa noastră

AnNi makramétum

O mamă cu cele două fiice, cu bucurii, cu tristeți, cu școală, cu muncă, cu probleme, cu rezolvări dar cu speranță și persistență și-au propus să transforme lumea rece și lipsită de relații omenești într-una mai frumoasă și mai caldă.

Așa a început….

A venit Moșul cu un cadou

Una dintre bucuriile copilăriei noastre a constat în câteva ghemotoace de fire colorate primite cadou. Atunci am însușit de la mama câteva tehnici de noduri, dar pentru ani buni am și uitat de tot firele colorate, pentru că am considerat să probăm și alte lucruri interesante.


Așa a continuat…

Acum câțiva ani am avut de făcut un cadou mai special, dar nici după lungi căutări nu am găsit ceva potrivit. De aceea ne-am gândit să realizăm singure ceva frumos și de efect, și după mai multe încercări eșuate am reușit să finalizăm manual un set întreg de bijuterii macrame pentru o mireasă. Acest set a fost atât de unic și elegant, că a făcut-o pe mireasă și mai admirată în aceea zi specială. După aceea am fost încurajate de mulți cunoscuți, și așa ne-am apucat să confecționăm manual diferite produse macrame.

echipa noastră

AnNi makramétum

Nikoletta
Andrea
aici am ajuns…

AnNi makramétum

Am participat la mici târguri hand made, confecționăm produse macrame și la comandă, și am deschis propriul nostru magazin online, unde puteți alege din stocul nostru existent.

mâini harnici
produse
cumpărători fericiți

“Adipiscing diam donec adipiscing tristique risus nec feugiat in fermentum. Aliquam malesuada bibendum arcu vitae elementum. Arcu bibendum at varius vel pharetra.”

Kata Sándor

Sepsiszentgyörgy