ce facem?

produsele noastre

Folosim fire, mărgele și alte accesorii de diferite tipuri și culori, și realizăm cercei, coliere, brățări, brelocuri, inele, ornamente păr, decorațiuni etc. cu tehnica macrame. La cerere realizăm și seturi complete sau diferite alte produse în culorile preferate de voi.

AnNi makramétum

…fiecare zi este specială

Cine suntem?

Suntem o familie pasionată de tot ce este frumos, și de tot ce ne aduce mai aproape de oameni.

Cum lucrăm?

Alegem materiale de calitate, căutăm combinații de culori potrivite, și confecționăm produsele cu grijă și bucurie.

Produse de calitate

Fiecare produs AnNi makramétum este realizat din materiale de cea mai bună calitate, este confecționat cu grijă și dragoste.

produse lucrate manual

Originea macrame

Tehnica macrame s-a răspândit în întreaga lume prin intervenția marinarilor și a exploratorilor. În timpul călătoriilor lungi, marinarii făceau adesea diverse noduri pe frânghiile navei, devenind astfel experți în înnodare. Obiectele realizate prin înnodare au fost vândute localnicilor, așa că arta de a înnoda s-a răspândit în întreaga lume.

…mâna ta, grija ta
…nod peste nod
din fire de bumbac
din fir cerat
produse lucrate manual

Materiale folosite

Pentru țesutul macrame, se recomandă fire și snururi care sunt suficient de puternice, nu pufoase și fire care alunecă ușor unele peste altele. Acestea sunt fire de bumbac, fire de brodat, fire cerate, dar lucruri frumoase pot fi făcute din snur de cânepă și fir de mătase.