kik vagyunk?

Rólunk

Mi egy kis családi vállalkozás vagyunk, szeretjük a szépet és azokat a dolgokat, amelyek emberként közelebb visznek egymáshoz. Ezért olyan tevékenységeket igyekszünk folytatni, amelyekben belevihetjük a Teremtőnktől kapott kézügyességet és szépérzéket. Így született meg az AnNi makramétum, a tiszta örömmel, kézzel készült makramé kiegészítők világa.

boldog csapatunk

AnNi makramétum

 Egy anyuka két lányával, örömökkel, bánatokkal, tanulással, munkával, problémákkal, megoldásokkal, de reménnyel és kitartással célul tűzte ki, hogy szebbé és emberközelibbé teszi ezt az egyre inkább elgépiesedő, emberi kapcsolatok hiányát elszenvedő világot.

Így kezdődött….

Cérnát hozott az angyal

Kislánykorunk egyik öröme az ajándékba kapott pár színes tekercs cérna volt. Akkor sajátítottunk el néhány alap csomózási technikát az édesanyánktól, de ezután évekre megfeledkeztünk a színes cérnáinkról, mert sok más érdekes dolog is vonzott, amelyeket ki is próbálgattunk.


Így folytatódott…

Pár évvel ezelőtt egy bizonyos ajándék vásárlásán törtük a fejünket, és mivel nem igazán találtunk megfelelőt, arra gondoltunk, hogy mi lenne, ha mi magunk alkotnánk valamit, ami különleges és maradandó. És sok, többé-kevésbé sikeres próbálkozás után elkészült egy teljes makramé menyasszonyi ékszer szett, ami valóban egyedinek mondható és még szebbé tette az amúgy is szép ünnepeltet. Ezután sok biztatást kaptunk, így készült el rengeteg különféle makramé alkotás.

csapatunk

AnNi makramétum

Nikoletta
Andrea
itt tartunk ma…

AnNi makramétum

Részt vettünk kisebb kézműves vásárokban, rendelésre is készítünk makramé alkotásokat és megnyitottuk online üzletünket, ahol a készleten levő termékekből lehet válogatni.

ügyes kéz
termék
boldog vásárló

“Adipiscing diam donec adipiscing tristique risus nec feugiat in fermentum. Aliquam malesuada bibendum arcu vitae elementum. Arcu bibendum at varius vel pharetra.”

Kata Sándor

Sepsiszentgyörgy