7.9"x7.9" Inch 90 De Grade Tâmplar Pătrat Colț Riglă Scule De Mână Cleme Dropship

44.90lei - 67.04lei

( 0 Recenzii )

Caracteristici:

OOTDTY

Continui durabil și de lungă materiale de rezistență, de înaltă calitate plastic pătrate de colț și oțel inoxidabil cleme, face mai ușor pentru a trata toate tipurile de măsurători de casa cuadratura și poziționarea fo

Profesional, de design de rotunjite L-colț face 90 de grade perfect poziționare pătrate potrivite pentru diverse pentru prelucrarea lemnului.poziționare pentru dulapuri , rame de artă, sertare și dulapuri mobilier.

Scale de măsurare a marcat pe ambele părți ale instrumentului pentru a se asigura poziționarea și furnizarea de date exacte atunci când faci de prelucrare a lemnului.

Sugerez să utilizați combinate cu asistență din oțel inoxidabil cleme, pentru a se asigura în mod eficient de poziționare perfectă 90 de pătrate în unghi drept pătrate și ușor de a crea tăiere de care ai nevoie.

Făcute de premium plastic de calitate, de mare duritate încă lumină greutate, care potrivit și portabil pentru uz profesional sau pasionati.

Caietul de sarcini:

Material: Plastic Pătrat

Pătrat Diametru: 7.87x7.87x1.49 inch(200x200x38mm)

Culoare: Galben, Rosu

Net Greutate: 0.62 kg/2.12 kg/1.06 kg/1.23 kg

Pachetul Include:

1x90 Gradul de Prindere Pătrat / 2x 90 de Grade de Prindere Pătrate / 1x90 Gradul de Prindere Pătrat +2 Cleme / 2x 90 de Grade de Prindere Pătrate +4 Cleme

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-2cm erorilor datorate manuală de măsurare.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

  • Origine China Continentală
  • Tip Conducător
  • Nume De Brand superior